BruiloftDJ.nl EXTRA's

STUK VOOR STUK GAVE ITEMS OM BIJ TE BOEKEN!

LED verlichte dansvloer

Een te gekke verlichte dansvloer met maar liefst 100 lichtpunten per vierkante meter! De vloer is beschikbaar in verschillende formaten en slechts 3,5 cm hoog!

Party Fotograaf

Vaak vergeet men na te denken over fotografie op het feest. Veel fotografen houden hier niet van of ze maken van de eerste dans wat foto’s en gaan weer weg. Wij weten uit ervaring dat het feest na de eerste dans nog lang niet op z’n hoogte punt is. Naar mate de avond vordert merk je dat er steeds meer (groeps)foto’s gemaakt worden want iedereen wil wel een keer met het bruidspaar of een andere bekenden op de foto. Zo krijg je in de loop van de avond toch veel gevarieerde feestfoto’s. Een aanrader!

dvd-felicitatiezuil

Of u nou een bruiloft viert, een babyborrel of een jubileum: met het videogastenboek kan iedere gast een mooie persoonlijke videoboodschap opnemen.Het videogastenboek is onbemand, zodat uw gasten zonder gêne een persoonlijk bericht voor u kunnen inspreken. Uw gasten kiezen zelf het moment waarop ze een bericht achterlaten, hierdoor krijgt u hele spontane filmpjes.

Live House Collective

Live House Collective bestaat uit een DJ met diverse live muzikanten zoals een Saxofonist, Percussionist en Zangeres. Deze muzikanten zijn los met de Dj te boeken of maak een mix van muzikanten voor uw eigen unieke show.

SnappShot

Je kent ze wel, de wegwerpcamera’s van ‘’vroeger’’. Dit leuke concept van foto’s maken door jullie gasten heeft een upgrade gehad in de vorm van Snappshot. Jullie gasten downloaden onze app, loggen vervolgens in met jullie unieke partycode en hun eigen naam om vervolgens foto’s te maken van jullie leukste en bijzonderste momenten. Deze foto’s worden voor jullie opgeslagen in ons systeem en blijven niet achter op de telefoons van jullie gasten.

Vind je het lastig om te kiezen en wil je advies? Geen probleem, daar zijn we voor. Jullie zijn van harte welkom op ons kantoor in Groningen.

Bel ons op 050 – 549 01 20 of stuur een mail naar info@bruiloftdj.nl

JA, Ik wil!