BruiloftDJ.nl SHOWS

ONZE PAKETTEN OP BASIS VAN JARENLANGE ERVARING.

Voor ieder huwelijksfeest een show!

iPhone

Bij BruiloftDJ.nl vinden wij keuze erg belangrijk. Zo kun je kiezen uit verschillende dj’s maar ook hoe jouw show eruit moet komen te zien. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de wensen van onze bruidsparen gefilterd en aan de hand daarvan standaard shows samengesteld. Je weet precies wat je voor welk bedrag krijgt. Staat show van jullie keuze er niet tussen? Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres, want geen enkele bruiloft is hetzelfde.Nieuw: De Retroshow inzetbaar bij diverse bruiloftfeesten

Zeer geschikt voor veel verschillende soorten bruiloften zoals een festivalbruiloft, barnwedding, retrobruiloft, hippe bruiloft


Bekijk de retro shows!

Compact Deluxe

tot 50 personen

Een uiterst compacte maar toch zeer complete drive inn show. Uitgevoerd met een witte DJ booth op witte truss voet. De sfeervolle lichtshow bestaat uit 4 LED parren. Het geluid bij deze show is geschikt voor groepen tot 50 personen en is uiteraard van zeer goede kwaliteit.

JA, Ik wil!

Chester #1

tot 100 personen

Een complete bruiloft drive-in show met een professionele all-round DJ! Deze drive-in show is uitgevoerd met een stijlvolle ‘chesterfield’ DJ booth waarbij jullie de keuze hebben uit bruin of wit. De sfeervolle lichtshow is op basis van LED verlichting en bestaat uit 8 LED parren. Het geluid is voldoende tot groepen van 75 personen en uiteraard van zeer goede kwaliteit.

JA, Ik wil!

Chester #2

tot 125 personen

Deze drive-in show is in de basis gelijk aan de show zoals beschreven in zilver #1. Echter is deze in licht en geluid rijker uitgerust. Zo zijn de deco elementen vervangen door intelligent licht (movingheads) en is de LED par verlichting verdubbeld. Daarnaast is het geluid geschikt voor groepen tot 125 personen.

JA, Ik wil!

Lounge #1

tot 150 personen

Super stijlvol! Helemaal hip! Dit is pas trendy! Zomaar een paar reacties van onze klanten bij het zien van dit prachtige ovale DJ meubel met bijpassende zuilen. Zowel het DJ meubel als de zuilen zijn uitgevoerd met LED verlichting, die aan de binnenkant is gemonteerd. Op deze manier schijnt het lichtvlak prachtig op vanuit de witte basis van DJ booth en zuilen. Op de LEDzuilen wordt intelligent licht (movingheads) geplaatst welke zorgen voor een mooie lichtshow. Het geluid bij deze show is geschikt voor groepen tot 150 personen en is uiteraard van zeer goede kwaliteit.

JA, Ik wil!

Lounge #2

tot 250 personen

Ook in deze optie spelen de witte, ovale, LED DJ booth en bijpassende LED zuilen de hoofdrol. De lichtshow wordt hierbij, ten opzichte van goud #1, uitgebreid met drie truss pilaren welke ook met LED van binnenuit verlicht worden. Daar bovenop worden movingheads geplaatst die tezamen met de movingheads op de LED zuilen zorgen voor een indrukwekkende lichtshow. Het geluid wat bij deze drive-in show wordt geleverd is geschikt voor groepen tot 250 personen en is uiteraard van zeer goede kwaliteit.

JA, Ik wil!

Visuel #1

tot 200 personen

Dè overtreffende trap, voorzien van de LED en ronduit spectaculair! Onze LED visual DJ meubel is uniek en een ware “eye-catcher” op jullie bruiloft! Op dit LED DJ meubel zijn wij instaat, middels een geavanceerd software systeem, om bewegende visuals te tonen. Denk hierbij aan jullie namen, ‘dansende hartjes’ en andere animaties.

JA, Ik wil!

Visuel #2

tot 250 personen

Ook in deze optie speelt de witte, VideoLED DJ booth de hoofdrol. De lichtshow wordt hierbij, ten opzichte van Platinum #1, uitgebreid met drie truss pilaren welke ook met LED van binnenuit verlicht worden. Daar bovenop worden movingheads geplaatst die tezamen met de movingheads op de LED zuilen zorgen voor een indrukwekkende lichtshow. Het geluid wat bij deze drive-in show wordt geleverd is geschikt voor groepen tot 250 personen en is uiteraard van zeer goede kwaliteit.

JA, Ik wil!

Retro DJ Show

tot 75 personen

Retro DJ booth
Incl. Allround DJ
Incl. geluid tot 75 personen
Inclusief Vintage lichtshow
Het retroDJmeubel is naar wens te personaliseren, vraag naar de mogelijkheden.

JA, Ik wil!

Retro Deluxe

tot 150 personen

Retro DJ booth
Inclusief Allround DJ
Incl. geluid tot 150 personen
Inclusief uitgebruide Vintage lichtshow
Het retroDJmeubel is naar wens te personaliseren, vraag naar de mogelijkheden.

JA, Ik wil!
Vind je het lastig om te kiezen en wil je advies? Geen probleem, daar zijn we voor. Jullie zijn van harte welkom op ons kantoor in Groningen.

Bel ons op 050 – 549 01 20 of stuur een mail naar info@bruiloftdj.nl

JA, Ik wil!