Over BruiloftDJ.nl

Het bedrijf achter BruiloftDJ.nl.

Over BruiloftDJ.nl

Over ons

BruiloftDJ.nl verzorgt zo’n 120 bruiloften per jaar. Hoe komt dat vragen jullie je af? Ons geheim is heel eenvoudig, bij BruiloftDJ.nl beschikken wij over een enorm netwerk van DJ’s. Dit komt voort uit het feit dat het ”moederbedrijf” 2join de DJ planning verzorgt voor veel horeca bedrijven in met name Noord Nederland. En dat is nou exact de reden dat wij zo’n enorm netwerk hebben, veel dj’s melden zich simpelweg bij ons aan. En wanneer wij in gesprek gaan met de dj’s die zich bij ons aanmelden kijken wij ook verder dan alleen de horeca en kijken wij ook naar talent voor ons BruiloftDJ concept. Want op een bruiloft draaien is wel iets anders dan het draaien in een discotheek of in een danscafé. Het grote voordeel van ons grote netwerk is dat wij dus altijd de juiste match kunnen maken tussen bruidspaar en dj.

Op basis van jullie wensen gaan wij opzoek naar de best passende DJ voor jullie bruiloft en uit de reacties van onze klanten blijkt dat dit eigenlijk altijd goed lukt en zitten we ernaast.. Dan zoeken we met alle liefde een andere want ons doel is dat jullie zorgeloos feest kunnen vieren zonder dat er van te voren twijfels zijn.

Ook het feit dat BruiloftDJ.nl een onderdeel is van 2join, een grote speler op het gebied van verhuur en verkoop van licht en geluid, betekent dat jullie verzekert zijn van een professionele partij. Geen hobbyisten maar een bedrijf waar gespecialiseerde mensen werken met liefde voor het vak; entertainment! Wij weten welke vragen wij moeten stellen om de juiste informatie te krijgen om samen met jullie te werken naar het perfecte feest en door procesmatig te werken zorgen wij ervoor dat alle afspraken na worden gekomen zodat jullie kunnen genieten samen met jullie gasten op de mooiste dag van jullie leven! BruiloftDJ.nl, Vier de liefde!