Van grote tot kleine shows!

BruiloftDJ.nl heeft voor iedere bruiloft de juiste show.

Referenties vanaf Google

 1. 4 months ago 5 van 5 sterren
  Marieken heeft ons gekoppeld aan Dj Julian voor onze bruiloft: We hebben heel erg genoten van de muziek die hij gedraaid heeft en de afwisseling was perfect. Geen één moment/muziekje hebben we stilgestaan omdat we de muziek niet leuk vonden! Daarnaast hebben we veel complimenten van onze gasten gekregen over de muziek, iedereen heeft een top avond gehad. Het verzoek om Kroatische muziek te draaien was geen enkel probleem en ook dit werd mooi afgewisseld met de andere muziek!

  Julius Bakker
 2. 4 months ago 5 van 5 sterren
  Ons huwelijksfeest was geweldig! Mede dankzij Bruiloftdj.nl. Marieken begreep precies wat wij wilden. En de dj’s Wietze en Arnoud waren top! Echte vaklui die precies aanvoelden hoe de sfeer was, en waar wij van genoten. Dank!!

  Jan Posma
 3. 5 months ago 5 van 5 sterren
  Erg goede ervaring met de bruiloft DJ. Marieken is bij ons thuis geweest en heeft de perfecte DJ voor ons uit gekozen. Ook voor de middig is ze hard opzoek geweest en heeft ze wat passends gevonden. Onze trouwdag was top!

  Richard Van den Berg
 4. a year ago 5 van 5 sterren
  Superfeest gehad met BruiloftDJ. Persoonlijke aanpak, professionele service en mooie show die sfeerverhogend is.

  klaas timmerman
 5. a year ago 5 van 5 sterren
  Top geregeld!

  Rick Sprenger


Referenties via E-mail

 1. 2join heeft vriendelijk personeel, met alle gesprekken altijd goed te woord gestaan en zelfs de locatie samen bezocht. Wij hebben voor onze bruiloft gekozen voor DJ Sebas en dit is ons goed bevallen. Draaide leuke en goede muziek en wist er echt een TOPfeest van te maken. Bedankt voor de fantastische avond!

  Groetjes Mark & Daniëlle
 2. Via deze weg willen wij jullie bedanken voor een onvergetelijk feest.

  Vrijdag 21-04-2017 zijn wij getrouwd en was Sebastien onze DJ.
  We hebben een fantastische feestavond gehad, Sebastien had vanaf moment één na de openingsdans gelijk alle gasten op de dansvloer tot in de late uurtjes.

  We hadden Franse en Nederlandse gasten uit heel het land. Qua muziek ging dit echt heel goed en we hebben alleen maar positieve reacties gehad op het feest.

  Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen en raden jullie aan voor elke bruiloft of ander feest!

  Bedankt voor alles!!

  Groeten,

  Timo & Nathalie
 3. Hallo Peter & Jonas,

  Via deze weg willen wij jullie graag bedanken voor ons super bruiloftfeest!
  Wij, maar ook onze families en kennissen hebben al hoeken van de dansvloer gezien. het dak ging er bijna af!
  We hebben alleen maar lovende verhalen gehoord over de muziek en uitstraling, in 1 woord GEWELDIG!
  Gisteren hebben we de dvd gekeken van de felicitatiezuil, wat hebben we gelachen een echt aanrader.
  Nogmaals super bedankt!
  Een dansende groet,

  Arlan & Marije Mainassy
 4. Goedemorgen Wietze en Peter,

  Via deze weg willen wij jullie ermorm bedanken voor het geweldige feest.

  Wij hadden een erg divers gezelschap met veel verschillende wensen op gebied van muziek, waarbij de oudere generatie niet echt positief over een DJ dacht. Na donderdagavond is deze mening bij iedereen bijgesteld. Wij hebben van alle gasten te horen gekregen dat het een geweldig feest was en dat de muziek super was. Met name de overgang van goude oude naar moderne muziek. Ook de balans tussen vroeger en nu was perfect. Iedereen van jong tot oud heeft zich goed vermaakt en er is veel meer gedanst dan wij hadden kunnen hopen. Ook over de verlichting kregen wij complimenten, dat dit goed paste bij de ruimte en een ondersteuning was van de muziek in plaats van dat het ernorm overheerste. Zelfs de eigenaar was verrast en sprak zijn complimenten uit over de muziekkeuze en uitstraling van de booth.

  Kortom SUPER! Wij kunnen met veel plezier terugkijken op een fantastisch feest.

  Alle complimenten aan iedereen die in de voorbereidingen en op de avond zelf hier heeft meegewerkt en bijgedragen.

  Met vriendelijke groet,

  Paul en Nalini
 5. Hallo Peter en Mart,

  Wij zijn inmiddels weer terug van onze heerlijke huwelijksreis op Curacao en blijven nagenieten van onze trouwdag. Iedereen is erg enthousiast en we krijgen alleen maar positieve reacties op ons feest, de sfeer, verlichting en vooral ook ‘onze’ DJ. Complimenten die wij middels deze weg ook graag aan jullie willen overbrengen.

  Dit positieve gevoel houden wij ook over aan onze gesprekken met jullie en wij zijn blij dat we voor 2join/BruiloftDJ.nl hebben gekozen. Bedankt voor alles en we zijn erg benieuwd naar de dvd van het felicitatiezuil.

  Succes in de toekomst met jullie mooie bedrijf!
  Groeten,

  Mirjam en Klaas
 6. Hoi Peter,

  Als eerste wil ik je bedanken voor de gekozen dj (Sebastien) voor mijn feest afgelopen Zaterdag. Hij hield goed rekening met de sfeer in de groep en heeft zelfs de tijd genomen om mijn neefje van 5 te laten zien hoe een dj te werk gaat. Het was een topfeest! Dankje!

  Groeten,

  Carla
 7. Hoi Peter en Maarten,

  Even een berichtje aan jullie allebei om jullie te laten weten dat we een topfeest hebben gehad afgelopen zaterdagavond! De muziek had niet beter gekund…. Dank daarvoor!

  Groeten,

  Janet en Henk
Vind je het lastig om te kiezen en wil je advies? Geen probleem, daar zijn we voor. Jullie zijn van harte welkom op ons kantoor in Groningen.

Bel ons op 050 – 549 01 20 of stuur een mail naar info@bruiloftdj.nl

JA, Ik wil!